fbpx
+100%-
Menu

Toeristisch Informatie Punt (TIP)

Voor toeristen is Tiel dé Fruitstad van Nederland. 

Toeristisch Informatie Punt (TIP) 

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kunt u informatie verkrijgen over de vele activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. De stad Tiel ligt midden in de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Veel van het fruit ziet u ook terug in de stad. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt. Denk aan prachtige historische locaties, die herinneren aan Tiel als Hanzestad. Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kunt u meer informatie krijgen over Tiel en de vele fiets- en wandelroutes. Tevens kunt u gratis het magazine 'Uit in Tiel' meenemen.

U kunt contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 0344 - 636060 of via het e-mailadres: zinderbalie@cultuurbedrijftiel.nl

Het informatiepunt is te bezoeken op onderstaand adres. U bent van harte welkom.

Cultuurgebouw Zinder
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel

Openingstijden:
Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Parkeertip
Bij het informatiepunt is een grote ondergrondse parkeergarage (Westluidense Poort). Daar vindt u altijd een parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Ook zijn daar electrische oplaadpunten.

Toeristisch informatiepunt Tiel
Toeristisch informatiepunt Tiel

City Tiel app

City Tiel App bevat informatie over aankomende evenementen, parkeerplaatsen in de binnenstad en koopzondagen. Met onder andere het laatste nieuws over Tiel, de wandel- en fietsroutes en de mooiste plekjes in Tiel en omgeving. Download de City App door middel van een klik op onderstaand logo van de Apple store of Google Play store.

Ciy Tiel app