+100%-
Menu

De 27ste editie van Appelpop is met een bezoekersaantal van 125.000 zeer geslaagd en zonder problemen verlopen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september waren er 29 acts op de Mainstage, het Go-Tan Stage en de Rabostage te zien.

In de aanloop naar het weekend en op de zaterdag werden respectievelijk Death Alley en Coely na een afzegging van hun shows vervangen door Canshaker Pi en Rondé. Daarmee kwamen er twee onverwachte, maar zeer welkome namen bij in de line-up van de 27e editie.

Bij de optredens van veel artiesten was veel energie te zien, zoals zaterdag op het hoofdpodium bij Kraantje Pappie en afsluiter Chef’ Special, maar ook bij Ronnie Flex & Deuxperience op Go Tan stage en Yungblud op de Rabostage spatte de energie van het podium. ,,You’re funckin’ great”, schreeuwde Yungblud steeds naar de uitzinnige fans die maar mee bleven springen. Ronnie Flex was ook heel voorzichtig met zijn fans. Hij zorgde er tijdens de laatste nummers voor, dat er geen kinderen meer in het midden van het publiek stonden, maar alleen ‘gekken’. ,,Ja gekken moeten even naar midden komen hier en meedoen. Kinderen naar de zijkant.” En leadzanger Joshua Nolet van Chef’ Special was ook heel duidelijk. ,,Jullie zijn echt, echt, echt het allerbeste publiek.” De organisatie kijkt met trots terug op Appelpop 2018. De 28e editie zal plaatsvinden op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019. Het totale programma van Appelpop 2018: Chef’Special, BLØF, Golden Earring, Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon, Ronnie Flex Deuxperience, Jacqueline Govaert, LilKleine, MY BABY, Naaz, Wulf, Big2, Lucas & Steve, DeWolff, Birth Of Joy, Johan, Yungblud, The Overslept, Ronde, Jeangu Macrooy, De Likt, Michelle David The Gospel Sessions, Canshaker Pi, Evil Empire Orchestra, FATA BOOM, TRAUDES en Spark Of Sanity

Bron: de StadTiel

Comments are closed.