+100%-
Menu

Het nieuwe theaterseizoen bij Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is gestart en begint meteen goed met allemaal grote namen in oktober. Onder anderen Sara Kroos, Peter Heerschop (uitverkocht), Jim Bakkum, Richard Groenendijk, Het Zandkasteel, Introdans, Johan Derksen, Stef Bos en Frans Duijts staan deze maand in de Agnietenhof op de planken.

Van cabaret tot toneel
Maar dat zijn ze nog niet allemaal. Ook Erik van Muiswinkel komt naar Tiel op zaterdag 6 oktober met ‘De Oplossing’, een voorstelling waarmee hij terug naar de basis gaat. Charly Luske reist op woensdag 10 oktober af naar de Agnietenhof voor een muzikale avond met ‘The Story of George Michael’. Vervolgens komen op vrijdag 12 oktober de mannen van Rundfunk terug met de reprise van hun succesvolle voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’, waarvoor nog enkele laatste tickets beschikbaar zijn. Ook Toneelgroep Maastricht is in oktober te zien met de Shakespeare-klassieker ‘King Lear’ (dinsdag 16 oktober), waarin onder anderen Huub Stapel en Wilfried de Jong te zien zijn. Het complete programma van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is te vinden op agnietenhof.nl/programma.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de voorstellingen in Schouwburg Agnietenhof zijn te bestellen via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr 12.00 – 16.00 uur, za 14.00 – 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling). Daarnaast kunnen kaarten ook gekocht worden aan de Zinder Balie (alleen PIN).

 

Foto: Mark Engelen

Comments are closed.