+100%-
Menu
Crowdfunding Zorg voor Tiel

€50.000 voor zorgverleners dankzij actie ‘Zorg voor Tiel’. In Tiel hebben ruim vierduizend zorgmedewerkers zich tijdens de coronapandemie met hart en ziel ingezet om zo goed mogelijke zorg te bieden aan kwetsbare mensen. Wekenlang waren in de Tielse zorgorganisaties 24 uur per dag professionals ‘aan het bed’ en achter de schermen actief voor de zorg voor Covid-19 patiënten. Om de zorgmedewerkers te bedanken voor hun inspanningen, is een maand lang actie gevoerd. En met resultaat, want er is in totaal €50.000 ingezameld. Dit bedrag wordt omgezet in cadeaubonnen voor het zorgpersoneel, die in winkels en horeca in de binnenstad van Tiel te besteden zijn. Heel hartelijk dank aan de inwoners, bedrijven en fondsen die deze actie een warm hart hebben toegedragen. Het cheque is op 11 juni 2020 door vertegenwoordigers van zorginstellingen in ontvangst genomen tijdens een feestelijk moment.

Zorg voor Tiel is een initiatief van ondernemersvereniging Hart van Tiel en Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. In het kader van ‘De dag van de Zorg, wilden zij iets doen om de  zorgmedewerkers extra te waarderen. Om ook de ondernemers in de binnenstad een extra steuntje in de rug te geven, werd bedacht dat de vouchers in de binnenstad te besteden zijn. Een cadeautje voor
de zorg, een boost voor de binnenstad.

Op de foto staan vertegenwoordigers van de organisaties: J.P van den Bent Stichting, Stichting Thedinghsweert, Ziekenhuis Rivierenland, Thomashuis ‘de Waal’, Santépartners, Ondernemersvereniging Hart van Tiel en Stichting Vrienden van het Ziekenhuis Rivierenland.

Voor meer informatie: zorgvoortiel.nl 

 

Comments are closed.