+100%-
Menu
Heroes of Rock and Blues Tiel
Tiel krijgt er een festival bij: Heroes of Rock and Blues 🎸 Op 30 april 2022 zal op de Waalkade muziek te horen zijn van o.a. Ramones, Status Quo, AC/DC en The Golden Earring. De bands die komen zijn echt van topniveau; de crème de la crème van tributebands!
Tribute festival Heroes of Rock and Blues wordt georganiseerd door Minicamping Tussen de Dijken Tiel ( organisator van Rock & Blues Tussen de Dijken ) en ’t Cafè ’t Zwaantje Deest (organisator Zeeltje Rock) aan de Waalkade bij de jachthaven in Tiel. Er zal opgetreden worden door 6 top tribute bands. De poorten gaan op zaterdag 30 april om 13.00 uur open en sluiten om 24.00 uur. Er is een fietsenstalling bij het festivalterrein en een beperkt aantal plaatsen voor auto’s. Overige auto’s kunnen geparkeerd worden in de Parkeergarage Westluidense Poort. Deze parkeergarage bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het terrein. Op dit moment zijn er geen beperkingen of eisen met betrekking tot het coronabeleid omdat het festival in de openlucht plaats vindt. Komen er toch weer veranderingen wordt u via de mail op de hoogte gehouden. Vanaf 2 februari kosten de kaarten €22,50 (ex reserveringskosten). Losse verkoop aan de kassa op de dag van het festival €27,00. Minicamping Tussen de Dijken Tiel is volgeboekt. Een optie is Camping Zennewijnen.
De organisatie is ervan overtuigd dat het samen met u een mooi, prachtig en vooral gezellig festival zal gaan worden deze 1e edite van Heroes of Rock and Blues.
Tickets koop je hier 👉www.ticketstussendedijken.nl
Comments are closed.