+100%-
Menu
Hommage hofleverancier
In Tiel is een uniek project van start gegaan: Hommage Hofleverancier. Hierin werken landelijke bekende kunstenaars samen met vier van de zes Tielse hofleveranciers: Blijdesteijn Mode, Kookwinkel Oostendorp, Van Luijn Natuursteen en Bakkerij van Ooijen. Vanwege hun bijzondere ondernemerschap en uitstekende reputatie mogen zij het Koninklijk Wapen voeren met de daarbij horende benaming ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.
Tiel heeft een bijzonder hoge 'hofleverancierdichtheid' in vergelijking met andere (veel grotere) steden. En daar mogen we trots op zijn!
De komende tijd bieden de vier ondernemers een podium aan de kunstenaars. Daar krijgen zij nieuwe perspectieven voor het aangaan van hun bedrijfsuitdagingen voor terug in de vorm van ontwerpen, concepten of productideeën. Een avontuur waarin tradities en innovaties samenkomen!
Alles hierover lees je hier: www.hommagehofleverancier.nl
Dit is een initiatief van Stichting Beeldende Kunst Evenementen Stroming Rivierenland (BKE), wordt begeleidt door Cultuur Oost en is in samenwerking met Gemeente Tiel.
Afgelopen woensdag 30 juni was de aftrap van het project in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. De Tielenaar was erbij.
Lees het verslag en bekijk de foto's: DeTielenaar.nl »
Foto: Jan Bouwhuis
Comments are closed.