+100%-
Menu

Ik koop lokaal TielDe coronacrisis raakt ons allemaal. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven, mogen niet in groepen samen komen en moeten afstand houden van elkaar. Door deze maatregelen zagen de meeste winkeliers meteen veel minder of helemaal geen klanten meer. Met een flinke omzetdaling tot gevolg.

Daarom roepen we onze inwoners op om hun inkopen zoveel mogelijk bij de lokale winkeliers en plaatselijke markten te doen. We hopen hiermee de lokale bedrijvigheid in de gemeente Tiel te stimuleren. Niet alleen tijdens, maar ook na deze coronacrisis. Voor ondernemers en bewoners hebben we campagnemateriaal ontwikkeld. Dat kunnen ze gratis downloaden en vervolgens delen op social media.

We hebben er alle vertrouwen in dat de inwoners de slogan ‘Ik koop lokaal, bij een winkelier van hier’ in de praktijk brengen. Op deze manier geven we met zijn allen de ondernemers in de gemeente Tiel een flinke steun in de rug. En voorkomen we dat ze omvallen. De leefbaarheid en het voorzieningenniveau van onze stad blijven daardoor op peil. Dat is in het belang van ons allemaal.

Voor meer informatie en promotiemateriaal: Ik koop lokaal »

Comments are closed.