fbpx
+100%-
Menu
Fruitcorso

Deelnemers Kindercorso gaan van start voor Betuwse Oogstweek. Dit jaar niet sturen, maar turen! Dit jaar helaas geen beeld van een rijdende corsostoet door de Tielse straten. Naast de corsoclubs kunnen de deelnemers van het Kindercorso ook dit jaar niet meerijden met de door hen versierde skelters, fietsen of poppenwagens. Tijdens de Betuwse Oogstweek komt de creativiteit van de kinderen samen in een ware ‘kindercorso-galerie’. Vanaf heden kunnen de deelnemers zich opgeven.

Ondanks dat er geen jubileumeditie is waarbij de 20ste verjaardag van het kindercorso gevierd zou worden, zullen de kinderen van het Kindercorso niet stil zitten. Op een speciaal hiervoor ingerichte wand zullen er op 18 en 19 september kleine groente- en fruitkunstwerkjes te zien zijn. Deze worden gebundeld tot een mini kindercorso-galerie op het eventterrein op de Veemarkt in Tiel.

De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar kindercorso@fruitcorso.nl of via de Facebookpagina van het Kindercorso. Na inschrijving kunnen de deelnemers woensdag 15 september hun eigen fruit- en groentekunstwerk op doek maken. Deelname en het gebruik van materialen kost € 2,- p.p.

De Kindercorso-galerie is onderdeel van het Fruitsculpturen Festival. Samen met Appeltjesdag (12 september 2021) en het Betuws Stadsgrachtenconcert met Wibi Soerjadi (16 september 2021) vormen zij de Betuwse Oogstweek.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op betuwseoogstweek.nl

Comments are closed.