+100%-
Menu

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf plukt. Dat kan vanaf nu elke weekend in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen (vlakbij Tiel). Elke zaterdag en zondag kun je in het kersenseizoen (half juni tot half augustus) in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Je krijgt een mandje mee en als deze vol zit, kun je deze afrekenen voor een bedrag van slechts € 5,- per kg. Dat wordt smullen! De pluktijden zijn van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Daarnaast kun je lekker genieten van al het lekkers in onze kersenhut, die tijdens de pluktijden open is voor koffie/thee en andere fruitlekkernijen. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats gemaakt. In de kersenboomgaard zijn diverse picknicktafels aanwezig. Ga gerust even zitten, geniet van onze kersen en beleef het échte kersengevoel…….

 

Locatie

Boomgaard D’n Kerkewaerdt
Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen.
Adres: splitsing Overlaat/Lingedijk 129A
4014ME Wadenoijen

 

Bezoek de Open Kersendagen op 7 en 8 juli 2018; nu met muziekfeest op zaterdagavond.

Na het succes van de vorige edities, wordt het kersenseizoen ook dit jaar weer opgeluisterd met de Open Kersendagen in Boomgaard d’n Kerkewaerdt. Dit vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenpit spugen, kersen proeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een ritje met de minitrein of breng een bezoekje aan de diverse kraampjes. Ook aan de kids wordt gedacht met een Kinderkersenplein met o.a. een schminker, een springkussen en een kinderboerderij. Uiteraard zijn ook Flipje en de Kersenprinses aanwezig.

 

Muziekfeest

De volkszanger Frans Duijts, de Volendamse zangeres Monique Smit, zanger Ronald Berkt en diverse zangkoren zorgen tijdens het weekend voor de muzikale gezelligheid, met op de zaterdagavond een heus muziekfeest.

Toegang voor de Open Kersendagen is op beide dagen gratis. Ook het parkeren is gratis.

Voor meer informatie kijk op:

Publicatie: 15 juni 2018

Comments are closed.