fbpx
+100%-
Menu
lampjesactie ziekenhuis rivierenland tiel

Lampjesactie: doneren kan nog steeds

Als u onlangs in de buurt van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel bent geweest, kan het u bijna niet zijn ontgaan: de enorme schemerlamp versierd met duizenden lampjes die voor het gebouw staat. De jaarlijkse Lampjesactie van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland is in volle gang. Met deze actie verlicht de stichting ieder jaar een bijzonder te realiseren project en vraagt daarvoor donaties. De schemerlamp zal nog tot en met eind februari  voor het ziekenhuis te zien zijn. Doneren kan nog steeds.

Dakterras en buitenspeelruimte voor de Kinderafdeling

In 2024 staat een dakterras en een buitenspeelruimte op de Kinderafdeling in de schijnwerpers. Blije gezichten van bewegende kinderen: dat wil het ziekenhuis maar al te graag zien. Buitenlucht en beweging kunnen het herstel bevorderen. Daarom bedachten medisch pedagogisch zorgverleners Maartje Kuppen en Jikke Gerichhausen het plan om een buitenruimte voor kinderen te maken. Dat kan niet zomaar, want zo’n ruimte moet vooral veilig zijn én de juiste uitdaging bieden.

Een mooie opbrengst tot nu toe

Tot nu toe heeft Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland al een prachtig bedrag mogen ontvangen tijdens deze actie, namelijk €2.750,-. Maar… alle extra beetjes helpen en dus vraagt de stichting graag opnieuw uw aandacht. U kunt tot en met eind februari  een bedrag naar keuze doneren.

Een lampje doneren

Helpt u mee bij het realiseren van een dakterras met buitenspeelruimte voor de jongste patiënten van het ziekenhuis? Doneren dan via de website van Vrienden Ziekenhuis Rivierenland Tiel: www.vriendenvanzrt.nl/doneer

Of door een bedrag naar keuze over te maken naar NL 95 RABO 0307 3914 42 t.n.v. Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. U kunt ook de QR-code hieronder scannen.

Foto: Jan Bouwhuis

doneren lampjesactie ziekenhuis rivierenland tiel

Comments are closed.