fbpx
+100%-
Menu
museumactie uiterwaarde 2023

Op donderdag 13 april 2023 gaf burgemeester Vincent van Neerbos van de gemeente West Maas en Waal het startsein voor de lancering van de musea promotie actie.

De 10 pontjes van Uit®waarde zetten jaarlijks zo’n 130.000 personen over. De fietsers en wandelaars worden overgezet door vrijwillige schippers en kaartverkopers. De kaartverkopers zijn echte ambassadeurs van de streek waar de pont vaart. Zij voorzien de gasten graag van informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Zo ontstond bij Uit®waarde het idee om de musea in het “stroomgebied” van de pontjes op te nemen in de aanbevelingen die de kaartverkopers kunnen doen. En als extra service een online verwijzing naar deze musea, inclusief bijbehorende kortingsactie, met behulp van een QR-code op achterzijde van het ticket dat elke passagier ontvangt.

Op de website van Uit®waarde een lijst opgenomen met de deelnemende musea. Deze lijst met musea zal vanaf het begin van het komende vaarseizoen – eind april 2023 – beschikbaar zijn. Uit®waarde besteedt in het jaarlijkse persbericht aan het begin van het vaarseizoen uiteraard aandacht aan deze nieuwe service. Alle relevante toeristische instanties worden ook op de hoogte gebracht. Het vaarseizoen loopt tot begin oktober.

Door de Werkgroep Musea zijn in de afgelopen periode alle musea in het werkgebied van de pontjes benaderd. Zij hebben goede contacten gelegd en afspraken kunnen maken met de musea.

Meer informatie:www.uiterwaarde.nl/lancering-museumactie-pontjes/

Comments are closed.