fbpx
+100%-
Menu
flippas tiel

Maak kans op een nieuwe E-bike

Ben je een FlipPas-spaarder? Dan maak je kans op een elektrische fiets! De lente is begonnen en daarmee ook het fietsseizoen. Heerlijk naar buiten en per fiets genieten van onze mooie Betuwe! Spaarders van de FlipPas maken de komende weken kans op het winnen van een spiksplinternieuwe elektrische fiets. Wat je daarvoor moet doen? Nou gewoon… winkelen in Tiel en de FlipPas gebruiken!

Deze winactie is opgezet in samenwerking met FlipPas deelnemer Style Cycles. Eigenaar Rens Dingemans: “Wij zijn al vanaf het eerste uur deelnemer van de FlipPas en juichen dit lokale spaarsysteem toe. Toen de FlipPas langskwam voor deze winactie, twijfelde ik geen moment. Wij werken graag samen voor dit soort leuke acties, hiermee belonen we de spaarders nog een beetje extra!”.

We geven twee fietsen van het merk Cortina weg en eind juni maken we de winnaars bekend. Alleen actieve spaarders die volledig geregistreerd zijn maken kans. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.flippas.nl/winactie.

Mocht je nog geen FlipPas hebben, schaf er dan snel eentje aan bij een van de deelnemende winkeliers en doe ook mee aan deze prachtige winactie: www.flippas.nl

 

 

Comments are closed.