+100%-
Menu
Betuwe

Nieuw in de regio: megaletters #BETUWE. De bijna drie meter hoge letters zijn een nieuw initiatief van RBT Rivierenland. Wethouder Rutger van Stappershoef van West-Betuwe onthulde de letters die geplaatst zijn in een fruitkist waardoor ze verplaatsbaar zijn en op iedere locatie in de Betuwe in te zetten zijn door evenementen, ondernemers en gemeenten. De megagrote letters zijn onderdeel van de regiospecifieke campagne ‘Gelderland levert je mooie streken’. Ondernemers en evenementenorganisaties uit de Betuwe kunnen een aanvraag doen om de letters op hun (evenementen)terrein te plaatsen.

“Sommige aanvragen betreffen dezelfde datum en dan is het wie het eerst komt…” legt Rosaline Niemeijer van RBT Rivierenland uit. “Wij vragen geen huur of vergoeding, de betreffende ondernemer betaalt alleen de transportkosten”. Op deze laagdrempelige manier zorgt het bureau voor toerisme ervoor dat de letters steeds op een andere locatie in de Betuwe pronken. Een bijzondere promo voor bezoekers in de vorm een selfie als herinnering aan je bezoek.

Voor trotse Betuwnaren die ook graag een selfie willen maken bij de letters; via de website www.welkomindebetuwe.nl kan je zien waar je de letters kunt bewonderen.

Bron: RBT Rivierenland

Comments are closed.