+100%-
Menu

Na een heerlijke zomer opent Filmtheater Agnietenhof het filmseizoen op dinsdag 24 en woensdag 25 september met de muzikale film Yesterday. In deze nieuwe film van regisseur Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire) staat de muziek van The Beatles centraal.

Elke twee maanden een nieuw filmprogramma

Filmtheater AgnietenhofVanaf 24 september 2019 is er elke dinsdag- en woensdagavond een film te zien. Ook de maandelijkse filmochtend op dinsdag, ontbijtfilm op zondag en boekverfilming op donderdag zijn weer terug. Nieuw dit seizoen is de vrijdagavondfilm: eens per maand kunnen bezoekers een film combineren met een High Wine na afloop. Daarnaast organiseert Filmtheater Agnietenhof regelmatig bijzondere filmactiviteiten zoals documentaire specials, een ladies middag of een film voor kinderen met workshops. Bekijk het programma van september/oktober op www.agnietenhof.nl.

Meer info & tickets

Het volledige filmprogramma is te vinden op www.agnietenhof.nl/filmtheater. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 en aan de kassa van de Agnietenhof (ma t/m vr 12-16 uur, za 14-16 uur en vanaf een half uur voor aanvang film). Buiten openingstijden zijn kaarten ook verkrijgbaar in Zinder (Rechtbankstraat 1, alleen PIN).

 

Comments are closed.