fbpx
+100%-
Menu
FlipPas cadeaubon

De FlipPas, dé spaarpas van Tiel, introduceert de FlipPas Cadeaubon! Hét lokale en collectieve cadeau voor iedereen. Met deze cadeaubon koop je niet alleen een leuk en divers cadeautje, je ondersteunt ook de lokale ondernemers in deze lastige tijd.

De cadeaubon is er in drie varianten, 500 (€5) , 1000 (€10) en 2000 (€20) FlipPas punten. Op de bon staat een code, waarmee de punten binnen het FlipPas account van de spaarder kunnen worden opgewaardeerd. De opgewaardeerde punten kunnen vervolgens worden besteed bij alle FlipPas deelnemers door heel Tiel, zowel bij winkels als bij horeca. Je geeft daarmee een cadeau met een heel gevarieerd aanbod, van kleding tot bloemen en van een tankbeurt tot besteding bij diverse horecagelegenheden.

De eerste cadeaubon is uitgereikt aan zeer betrokken en rasechte Tielenaar Jan Bouwhuis. Jan verdient het om in het zonnetje gezet te worden, hij is de drijfkracht achter De Tielenaar en hij staat altijd belangeloos voor de stad klaarstaat. Dat verdient een cadeautje!

De cadeaubonnen zijn vanaf nu te koop bij Brils, Grand Café Hart van de Betuwe, Souvenirshop Tiel en Wuite Mode. Kijk voor meer informatie op winkelenintiel.nl/cadeaubon/ 

 

Comments are closed.