+100%-
Menu

Betuwse FruitrallyOp zondag 6 mei 2018 wordt de eerste Betuwse Fruitrally georganiseerd. De organisatie is in handen van winkeliersvereniging Hart van Tiel, in samenwerking met Stadspromotie Tiel.

We gaan een gezellige dag organiseren in het centrum van Tiel voor en door autoliefhebbers. Het komt er in de vorm van Cars & Coffee met de mogelijkheid om deel te nemen aan een rit door Tiel en fraaie omliggende Betuwse dorpen.

In samenwerking met de gemeente wordt ook een aantal ‘eenzame mensen’ een leuke middag aangeboden. Zij mogen meerijden met een aantal rallyrijders die hun vrije passagiersstoel belangeloos ter beschikking zullen stellen.

Een jury zal die dag aanwezig zijn om de fraaiste thema auto te voorzien van een toepasselijke prijs.

Verder zullen lokale autobedrijven zich presenteren en zijn die dag de winkels en horecagelegenheden open zodat je vanaf een terras onder genot van iets lekkers de deelnemende auto’s kunt bewonderen.

Kortom, een gezellige dag voor eigenaren en/of liefhebbers van auto’s.

Aanmelden
Heeft u een klassieke of bijzondere auto (bijvoorbeeld een cabrio, old-timer, sportauto en dergelijke)? Deelname is gratis en inschrijven kan via de website of Facebookpagina. Wees er snel bij want er zijn maximaal 65 deelnemers mogelijk.

Praktische gegevens:

Datum: zondag 6 mei 2018
Locatie: Binnenstad Tiel (Het Plein / Kleibergsestraat)
Verzamelen: vanaf 10.00 uur
Start rally: 12.00 uur
Terugkomst rally: 14.00 uur
Einde: 16.00 uur

Alleen voor deelnemers, die zich vooraf hebben aangemeld, is er plaats op Het Plein/ Kleibergsestraat.

Parkeren bezoekers binnenstad
Op zondag 6 mei is het ook koopzondag. Op deze dag is het voor bezoekers gratis parkeren in de binnenstad van Tiel. Dit geldt ook voor de parkeergarage. Met uitzondering van plaatsen vergunninghouders.

Voor meer informatie:
Website: winkelenintiel.nl/event/betuwse-fruitrally/
Facebook: facebook.com/betuwsefruitrally
Bij vragen kun je een e-mail sturen naar betuwsefruitrally@outlook.com

Comments are closed.