fbpx
+100%-
Menu
Theaterprogramma Agnietenhof

Schouwburg Agnietenhof presenteert nieuw theaterprogramma

Na een roerige tijd kijkt Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof met een positieve blik vooruit. In september start een nieuw theaterseizoen met bekende artiesten, bijzondere parels en aanstormend talent. Het volledige programma wordt op donderdag 1 juli bekendgemaakt via een online magazine op www.agnietenhof.nl.

De Tielse schouwburg licht alvast een tipje van de sluier op. De cabaretiers zijn net als andere jaren goed vertegenwoordigd: onder meer Tineke Schouten, Richard Groenendijk, Daniël Arends en Pieter Derks staan op het programma. Meezingen kan dit seizoen met Nick & Simon, Rowwen Hèze en musicalster Simone Kleinsma en toneelstukken worden gebracht door onder andere Theater Rotterdam en Toneelgroep Oostpool.

Prima ballerina Igone de Jongh danst een prachtige voorstelling en ook het klassieke ballet ‘Het Zwanenmeer’ is te zien. Alex Klaasen komt met een nieuwe show naar de Agnietenhof en Formule 1-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de tweede editie van Het Grote Grand Prix Circus. Voor de jongere bezoekers is er onder meer Jokie & Jet en Belle en het beest.

Ook grote musicals zijn dit jaar te zien in de schouwburg. Zo is ‘The Sound of Music’ met onder meer de Tielse Kilke van Buren te zien, spelen René van Kooten en Mariska van Kolck in ‘Titanic de Musical’ en heeft Sven Ratzke de hoofdrol in de musicalklassieker ‘Rocky Horror Show’. Voor deze musicals zijn al kaarten te bestellen via agnietenhof.nl.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor voorstellingen in september t/m december 2021 start op zaterdag 4 september om 10.00 uur. Vrienden van de Agnietenhof mogen vanaf zaterdag 28 augustus om 10.00 uur al kaarten bestellen. Als Vriend krijg je voor € 27,50 per jaar allerlei voordelen, waaronder een week voorrang op de kaartverkoop. Meer informatie: www.agnietenhof.nl/vriend

Comments are closed.