fbpx
+100%-
Menu
FlipPas Tiel nieuwe deelnemer

Nieuwe FlipPas deelnemer

FlipPas punten sparen bij M2BeautyHouse

Sinds 2021 is Roya Alaf actief als schoonheidsspecialiste in de Tielse binnenstad en ze heeft ondertussen ruim 10 jaar ervaring binnen het vak. Ze heeft zich gespecialiseerd in diverse gezichtsbehandelingen, maar je kunt bij haar ook terecht voor je haren of nagels. En vanaf nu spaar je ook FlipPas punten bij M2Beautyhouse.

Plezier, passie & liefde
Roya fleurt je dag op! Want of je nu komt voor een gezichtsbehandeling, permanente make up, een laserontharing of een knipbeurt, Roya doet het met veel passie en plezier. In de loop van de jaren heeft ze meerdere diploma’s en certificaten behaald en ze is nog niet uitgeleerd. Regelmatig doet ze een opfriscursus, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen.

Vanaf nu spaar je FlipPas punten bij M2BeautyHouse, voor elke euro die je uitgeeft ontvang je een punt t.w.v. €0,01. Maar uiteraard kun je ook punten verzilveren, heb je bijvoorbeeld het mantelzorgcompliment ontvangen? Laat je dan eens lekker verwennen voor Roya! Kijk voor de mogelijkheden op www.m2beautyhouse.com.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Comments are closed.