+100%-
Menu

De website van de Markten Tiel is live!

Op dinsdag 1 juni 2019 is de website www.marktentiel.nl live gegaan. De website werd midden op de markt officieel gelanceerd door het bestuur van de markt en wethouder Ben Brink. Om het live gaan van de website te vieren, start er binnenkort een leuke winactie. Deelnemers van de actie maken door mee te doen kans op een gloednieuwe fiets.

 Lancering

Op deze drukke zomerse zaterdag kwam wethouder Ben Brink speciaal langs om op de ‘lanceer’ knop te drukken. De website werd hiermee symbolisch gelanceerd. Sinds dit moment staat de website van de Markten Tiel live (www.marktentiel.nl). Op de website vind je allerlei belangrijke informatie over de markt.

Website

De website biedt een podium voor alle ondernemers van de markten. Daarnaast kunnen ondernemers hun aanbiedingen op de website plaatsen, worden er diverse winacties georganiseerd en wordt er altijd het laatste marktnieuws gedeeld. Kortom, de markt krijgt weer een nieuwe boost.  Bezoekers van de markt kunnen op de website terecht voor een compleet overzicht van alle activiteiten op de markt.

Iedere week kunnen de ondernemers aanbiedingen en promoties plaatsen op de website. De aanbiedingen worden gedeeld op social media en wekelijks verstuurd in de nieuwsbrief. Ook wordt er interessante content gedeeld op de social media kanalen van de markt (@marktentiel).

Win een gloednieuwe fiets!

Om de lancering van de website te vieren, gaat er binnenkort ook een leuke winactie van start. Bezoekers van de markt maken kans op een gloednieuwe fiets door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en de Facebookpagina van de Markten Tiel te liken. Meer informatie over de actie vindt u binnenkort op de website (www.marktentiel.nl).

Comments are closed.