+100%-
Menu

Winnaar HIPPE OMA-FIETS bekend!

Tiel – “Wat een leuke actie, mijn dochter is dol op fietsen. Op zo’n mooie fiets samen door Tiel en de omgeving fietsen zou nog mooier zijn. Bij Tiel denk ik echt gelijk aan de Betuwe of aan Appelpop en fruitcorso, maar ook gezellig samen winkelen! Kortom er is van alles te doen in en rondom Tiel! Er zijn ook vast dingen die we nog niet ontdekt hebben in Tiel maar daar komen we op zo’n mooie fiets snel genoeg achter!” 

Met deze ‘post’ op Facebook won Sonsseahray Van Dalen-de Keijzer uit Geldermalsen de winactie van de ‘Hippe Oma fiets’, die Stadspromotie Tiel afgelopen zomermaanden had uitgeschreven. De actie kwam op Facebook onder de aandacht bij meer dan 4000 mensen en er kwamen maar liefst 304 reacties binnen op deze ludieke actie. Sonsseahray Van Dalen-de Keijzer was blij verrast dat zij de prijs gewonnen had en verklapte al dat de eerste fietstocht op de nieuwe fiets naar Tiel zal gaan, want het is zo’n leuke stad. Er is altijd wel wat te doen en je kunt er zo gezellig winkelen.

De Hippe Oma fiets stond wekenlang te bewonderen in de hal van het Cultuurgebouw Zinder bij de Toeristische informatiebalie. De Facebook-winactie liep tot en met het weekend van Fruitcorso.
De uitreiking vond plaats op de verjaardag van Flipje, 3 oktober jongstlede.

Voor meer informatie:

Website: uitintiel.nl

Facebook: facebook.com/uitintiel

Twitter: twitter.com/uitintiel

Instagram: instagram.com/uitintiel

Comments are closed.