+100%-
Menu

Camping Verkrema

Overnachten

Camping Verkrema

CAMPING AAN HET WATER IN GELDERLAND / BETUWE

Door de unieke ligging van de camping aan het water in het rivierengebied van de provincie Gelderland is het genieten van de rust en ruimte in een van de mooiste / grootste provincies van ons land …. Gelderland.

Eck en Wiel is een rustig klein dorpje aan het water in de Betuwe tegenover Amerongen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht. Wij zijn een middelgrote camping in Eck en Wiel op 11 km. afstand van Tiel gelegen aan de rivier de Rijn met ongeveer 50 toeristische plaatsen voor een korte of langere vakantie. In onze informatieruimte hebben wij diverse informatie beschikbaar voor het maken van leuke uitstapjes in de omgeving, zo verstekken wij ook informatie over Tiel, o.a. ook via onze facebookpagina, Taptoe Tiel, Tiel Maritiem, Fruitcorso, Profronde, etc.

Camping in midden Nederland aan het water van de rivier !

Door de unieke en natuurlijke ligging in de uiterwaarden is het genieten van boomgaarden, het fruit, de dijken en uiterwaarden in de Betuwe met op wandelafstand de bossen van

de Utrechtse Heuvelrug. Al met al …. een mooie omgeving voor het maken van heerlijke fiets- en wandeltochten.

Ideaal voor de watersporten en visliefhebber

Door de ligging van de camping aan het water zijn er lang gerekte oevers aanwezig, hier zal de (sport)visser, maar ook de andere watersporters zeker zijn plaatsje aan of op het water kunnen vinden. Meer over de kampeerplaatsen, faciliteiten en de omgeving kunt allemaal rustig doorlezen op onze website door gebruik te maken van de navigatieknoppen bovenaan iedere pagina.

De kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van een eigen aansluiting voor elektra, water en vuilwaterafvoer, uiteraard zijn deze voorzieningen ook aanwezig voor de seizoenplaatsen.

Op de camping is WiFi via KPN-hotspots aanwezig.

Bent u niet gebonden aan een vakantie, buiten het hoogseizoen hebben wij meerdere betaalbare arrangementen.

Algemene informatie

Adres: Rijnbandijk 10a, Eck en Wiel Telefoonnummer: 0344-691655
    Bekijk website Ga naar alle Overnachtingsmogelijkheden >
    Comments are closed.