fbpx
+100%-
Menu

Parkeergarage Westluidense Poort

Parkeergarage Westluidense PoortParkeergarage Tiel Westluidense Poort

De binnenstad van Tiel over een parkeergarage: de Westluidense Poort. In deze parkeergarage kunnen bezoekers van de binnenstad overdekt parkeren. Van maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren, ook in de avonduren. Alleen op zondag is het gratis parkeren (dit geldt ook voor de koopzondagen). 

Openingstijden

De garage is iedere dag open van 07.00 tot 01.00 uur. Buiten deze tijden is het niet mogelijk de garage in te rijden. Uitrijden kan altijd, ook ’s nachts.

Achteraf betalen met kenteken-parkeren

De parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is geen slagboom, wel zijn er camera’s die bij het in- en uitrijden de kentekens van de auto’s opnemen. U krijgt geen kaartje, maar u voert, voor u de garage met uw auto verlaat, uw kenteken in bij de betaalautomaat. U betaalt achteraf voor de tijd die u geparkeerd heeft. Betalen kan ook via een parkeerapp, zoals Parkmobile, e.a.

 

Voorzieningen

In de garage zijn parkeerplaatsen voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart. Ook zijn er plekken met een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Boven alle plaatsen voor auto’s hangt een rode en groene lamp. Hierdoor is op afstand te zien of de plek vrij is (de groene lamp brandt) of bezet (de lamp is rood).

Fietsenstalling

  • De fietsenstalling heeft plek voor 60 fietsen.
  • Voor het stallen van uw fiets hoeft u niet te betalen.
  • Ook met de elektrische fiets is rekening gehouden: er zijn vier oplaadpunten.
  • De fietsenstalling is open tijdens de openingstijden van het cultuurgebouw. Zie voor meer informatie over het cultuurgebouw Zinder: www.zinder.nl

Vragen en antwoorden

Op www.tiel.nl/westluidensepoort staat meer praktische informatie over de parkeergarage in een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden.