fbpx
+100%-
Menu
platenbeurs tiel zinder

Platenbeurs Tiel

Wat krijg je als je honderd meter aan tafels vol platen in Zinder plaatst? De mooiste muzikale start van het nieuwe jaar🎼🌠

Op zondag 7 januari 2024 organiseren Robbie’s Records en Zinder de eerste platenbeurs van 2024. Er zijn deelnemers uit binnen- en buitenland en het aanbod zal voor ongeveer 75% uit vinyl bestaan (lp’s en singles) en voor de overige 25% uit cd’s en zelfs cassettes. Er zal voor iedereen wat te vinden zijn, in alle prijsklassen: van Blues tot Hardrock en van Hollands tot House. Ook zullen er allerlei leuke hebbedingetjes worden aangeboden, zoals koffiemokken, sokken en zelfs schoenen met het logo van artiesten en bands.
Wat deze editie van de Tiels platenbeurs extra bijzonder maakt, zijn de twee lezingen van Bart Dingemans, ook wel de ‘Betuwse Leo Blokhuis’. Hij vertelt in Parels van Platen over de beste popmuziek die sinds de jaren ’50 is verschenen, maar die mensen wellicht niet (goed) kennen. Maar er zal niet alleen gepraat worden: Bart speelt ook LP’s en CD’s af, afgewisseld met achtergrondverhalen en anekdotes.
De lezingen van Bart zijn om 12:00 en om 14:00 in Zinder en gratis toegankelijk, je moet alleen wel een kaartje bestellen.
Kijk op www.zinder.nl voor meer informatie.
De Tielse Platenbeurs
Locatie: Zinder, Rechtbankstraat 1, 4001 JR Tiel
Datum: Zondag 7 januari 2024 van 11.00 tot 17:00 uur
Toegang is gratis
Website: www.zinder.nl 
Comments are closed.