+100%-
Menu
pontje uiterwaarde

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 11 juni 2022 door alle fiets- en voetveren van Uiterwaarde weer dagelijks gevaren. De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Volgens het vaarschema wordt er dit jaar tot en met zondag 15 september 2022 dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur*) (De Liniepont vaart tot 17.15 uur*)
Het seizoen wordt afgesloten met de laatste twee weekenden van september.
*)Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.
Op alle voetveren van Uitewaarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.
Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of T 0344 22 88 00.

Volg Uiterwaarde ook via FB (voetveer uiterwaarde) en Twitter (voetveer) voor de laatste nieuwsberichten.

Let op: het fiets- en voetveer Tiel-Wamel vaart het hele jaar door en heeft ook ruimere vaartijden. Dit fiets- en voetveer staat niet in bovenstaande lijst, maar vaart dus wel! Voor meer informatie over dit veer: Uitintiel.nl/pontjes-veerdiensten/

Comments are closed.