+100%-
Menu
Prijswinnaar Varen op de Linge

Prijswinnaar ‘Varen op de Linge’ bekend.

De zomervakantie is begonnen in onze regio. Om bij te dragen aan deze vrolijke periode stelde Leo Leenders van Aan de Linge Recreatie in Tiel een gratis vaartocht op de Linge beschikbaar. Die kon je winnen als je op de Facebook-pagina van Uit in Tiel antwoord gaf op de vraag met wie je een vaartocht zou willen maken en waarom. Kamran Lips deed mee en won.

Info, weetje en winacties op www.uitintiel.nl
Op de website www.uitintiel.nl en de bijbehorende social media-accounts op Facebook, Twitter en Instagram vind je alle info en nieuwtjes over leuke en interessante dingen die in en om Tiel te doen zijn. Ook zijn er regelmatig mooie winacties waaraan je kunt meedoen. Tielse ondernemers stellen hiervoor de prijzen beschikbaar.

Varen in een kano of fluisterboot op de Linge
Het mooie weer is gelukkig weer terug. Ideaal om te varen op de Linge, die dwars door het prachtige Betuwse landschap kronkelt. Aan de Linge vind je ook ‘Aan de Linge Recreatie’ (Lingeweg 18b in Tiel), waar je kunt kamperen en kano’s en fluisterboten kunt huren. Eigenaar Leo Leenders stelde een dagdeel gratis varen in een kano of fluisterboot voor vier personen ter beschikking.

“Misschien wel leukste uitje in coronatijd”
Kamran Lips won deze prijs: “Ik ga graag varen met mijn vriendin Wendy Joosen en onze kinderen. Vorig jaar hebben wij dit ook al gedaan met het gezin. Door corona was dit één van de weinige dingen die wél konden. Het was misschien wel het leukste uitje van de vakantie.”

Na de zomervakantie komt er weer een nieuwe winactie. Houd www.uitintiel.nl goed in de gaten!

Foto: Kamran Lips (midden) wordt in de prijzen gezet door Leo Leenders van Aan de Linge Recreatie en stadspromotor Marlous Löffelman
Publicatie: 17 juli 2021

Comments are closed.