+100%-
Menu
Zinder Podium Tiel

Het programma van Zinder Podium 2022/2023 heeft voor ieder wat wils. Tielenaren kunnen dansen bij Rewind en Leef Je Rave, maar ook genieten van de prachtige nummers van Ernst Jansz en de groovy songs van Mell & Vintage Future, de band die onlangs nog in het voorprogramma van Eric Clapton stond. Ook de Zinder Sessies, intieme zitconcerten op donderdag, staan weer op het programma.

Feesten in Zinder

Het nieuwe seizoen wordt geopend op zaterdag 15 oktober 2022 met Rewind, een feest met de lekkerste hiphop en R&B muziek van toen en nu. De house en techno liefhebbers worden ook niet overgeslagen en kunnen zaterdag 27 november hun hart ophalen tijdens de derde editie van Leef Je Rave.

Livemuziek van o.a. Ernst Jansz

Ook de liefhebbers van livemuziek komen aan hun trekken. Zaterdag 12 november komt de Amsterdamse hiphop sensatie Bob Uit Zuid met liveband naar Zinder. Wat kun je verwachten? Gitaren, synths, drums en teksten over karper vissen, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. Met Ernst Jansz (oprichter van Doe Maar) staat, zaterdag 10 december, een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium. Behalve nummers van zijn nieuwe album speelt Ernst Jansz ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn rijke repertoire.  Mell & Vintage Future is een Nederlands trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt. In haar relatief korte carrière verdiende Mell haar sporen met verschillende televisieoptredens. Haar grote zangtalent trok de aandacht van Vintage Future, een producersduo bestaande uit Nico Brandsen en Ton Dijkmans. Zaterdag 11 februari 2023 zijn ze te zien en horen in Zinder.

Zinder Sessies
Intieme zitconcerten op donderdagavond dat is waar de Zinder Sessies voor staan. Winnaar van The Dutch Blues Challenge 2019, Robbert Duijf, opent de reeks op 3 november met zijn blues en folk nummers. 1 december staat Joe Buck op het podium. In het najaar van 2021 was de 25-jarige singer-songwriter te zien als jongste kandidaat bij het tv-programma Beste Zangers. Tijdens het concert in Zinder speelt Joe songs van zijn in 2020 verschenen debuutalbum White Roses, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken. Ook Montis, Goudsmit & Directie, Robert Jan Stips en een avond met Nirvana MTV Unplugged songs door tributeband Captain Albatross staat op het programma.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via zinder.nl/podium en aan de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, Tiel).

Comments are closed.