+100%-
Menu
Roel Boerma Loop

SAMEN LOPEN TEGEN KANKER

Op zondag 26 maart 2023 vindt de tiende editie plaats van de Roel Boerma Wandel-enTrimloop. De loop wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Astylos en heeft als thema “samen lopen tegen kanker”.

Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 5, 7½, 10½ of 15 kilometer. Daarnaast is er een jeugdloop over 1½ en 2½ kilometer. De Roel Boerma-loop is een goede doelen-loop en heeft een recreatief karakter. Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen.

Start en finish zijn bij Ziekenhuis Rivierenland aan de President Kennedylaan 1 in Tiel. Er is geen tijdregistratie en er worden geen uitslagen bijgehouden. Bij de finish staat wel een tijdklok. Wandelaars en hardlopers volgen dezelfde route.

De loop is een eerbetoon aan Astylos-lis Roel Boerma. Hij overleed in 2013 aan kanker. Als teken van verbondenheid wordt aan de deelnemers gevraagd om in een wit T-shirt te lopen. Op de dag zelf is voor 15 euro het shirt met opdruk verkrijgbaar. Meedoen in een eigen wit shirt kan ook.

Inschrijven kan via astylos.nl of op de dag zelf tussen 8.45 en 10.45 uur bij de hoofdingang van het ziekenhuis. De wandelaars starten vanaf 9.00 uur, de hardlopers vanaf 11.00 uur. Er staan kraampjes van onder meer het Roparun-team 166 waar paaseitjes en andere zaken te koop zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Dit komt geheel ten goede aan de jaarlijkse lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Om 13.15 uur wordt de opbrengst symbolisch overhandigd. Parkeren bij het ziekenhuis tijdens de loop is gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Ingeborg Wever (namens Atletiekvereniging Astylos)

06 – 19847411

Evelyne de Kroon (namens de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel)

06 – 51555718

Of mail naar vrienden@zrt.nl

Comments are closed.