+100%-
Menu
Uit in Tiel stadspromotie Tiel

Welke route in en om Tiel wandel jij het liefst? Stippel hem uit en maak kans op een paar gloednieuwe wandelschoenen! Dit was de wedstijd waaraan alle bezoekers van de website www.uitintiel.nl en de Facebook-pagina Uit in Tiel in december en januari konden meedoen.

Fotoroute
De oproep leverde veel inzendingen op. Waaronder die van wandelliefhebber Marja de Beus uit Tiel. Zij had haar route in talloze foto’s uitgebeeld. Een terechte prijswinnares! Zij kreeg uit handen van Jacco van den Berg van Sporthuis Tiel prachtige wandelschoenen. Wethouder Ben de Hees deed er nog een fleurige bos bloemen bovenop.

Sporten houdt je fit
Jacco van den Berg: “Marja mag een paar wandelschoenen uitkiezen uit ons assortiment. Juist in deze tijd van thuiswerken en binnenzitten, houdt sporten je fit. Hoewel het gewone shoppen zoals voorheen nog niet kan, ontvangen wij gelukkig weer klanten in de winkel. Op de website kunnen zij ook terecht. Al geven wij natuurlijk het liefst persoonlijk advies in de winkel. Daar ligt onze kracht.”

Bewegen stimuleren
Ben van Hees is ook een wandelfan. Zo liep hij zelfs een groot deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. “De gezondheid van onze inwoners is erg belangrijk. Als gemeente doen wij veel om dat te stimuleren. Als je beweegt, voelt je je beter, maak je contact met elkaar en zie je nog eens wat van onze mooie stad en omgeving. Ik vind het geweldig dat Marja zoveel plezier haalt uit haar wandelingen. En dat zij haar route met ons deelt.”

Route binnenkort op uitintiel.nl
Marja is erg blij met prijs: “Mijn oude schoenen zijn behoorlijk versleten, dus deze prachtige nieuwe zijn zeer welkom! Ontzettend leuk dat mijn route binnenkort op de website van Uit in Tiel komt. Ik hoop dat veel mensen mijn route ook gaan lopen.”

Houd de website in de gaten: www.uitintiel.nl

Foto: Marlous Löffelman

Comments are closed.