+100%-
Menu

Agnietenhof ZomertheaterVoor de allereerste keer presenteert Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof een zomerprogramma voor de hele familie. In augustus kunnen kinderen en hun ouders genieten van vier vrolijke familievoorstellingen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de 1,5 meterregeling. Hierdoor is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

2-ater Producties – Fiep heeft haast (4-8 jaar)

zondag 2 augustus – 10.30 uur
Een supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid zorgen voor een grappige, hartverwarmende voorstelling over verkeer. Met illustraties van Fiep Westendorp!

 Harro van Lien – Woeste Willem (4-99 jaar)

woensdag 5 augustus – 10.30 uur
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

Huub Cooijmans Entertainment – De magische kast (4-99 jaar) 

zondag 16 augustus – 10.30 uur
Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Deze familievoorstelling zit boordevol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Harro van Lien – De snelste zebra van de wereld (4-10 jaar)

woensdag 19 augustus – 10.30 uur
Zebra wil iedere dag hardloopspelletjes doen. Daarom hebben Tijger, Eekhoorn, Haas en Nijlpaard zich verstopt, ze zijn het zat, ze willen niet meer rennen. Zebra wint niet alleen altijd, hij wint ook nog eens helemaal niet leuk. De vertelvoorstelling is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige prentenboek van Youp van ‘t Hek met tekeningen van Georgien Overwater.

Meer info & tickets

Voor kinderen staat er na de voorstelling een glaasje limonade klaar. Meer informatie en tickets: www.agnietenhof.nl / 0344 673 500 | Of via de balie in Zinder: Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN.

Foto: Moon Saris

Comments are closed.