+100%-
Menu
Intocht Sinterklaas Tiel

Door het coronavirus heeft Stichting Sint haar programma voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest aangepast. Met het aangepaste programma wil de stichting zoveel mogelijk kinderen van 3 tot en met 7 jaar de gelegenheid geven Sinterklaas en zijn hofhouding te ontmoeten. Eén ding is duidelijk: Sinterklaas rijdt Tiel echt niet stilletjes voorbij!

Vanaf 14 november zet Stichting Sint regelmatig filmpjes over Sinterklaas op www.sintintiel.nl en op de Facebookpagina Sint in Tiel. Kinderen van 3 t/m 7 jaar kunnen meedoen aan leuke wedstrijdjes. Er is onder andere een kleurwedstrijd, de winnaars kunnen coronaproof op bezoek bij Sinterklaas op 4 en/of 5 december. Verder delen Pieten in de Sinterklaasperiode strooigoed uit in de Tielse binnenstad. Natuurlijk doen zij dat op 1,5 meter afstand.

Pietenhuis
Op aanvraag kunnen kinderdagverblijven/kinderopvangcentra in groepjes van maximaal 12 kinderen een bezoek brengen aan het Pietenhuis in de Tielse binnenstad. Het bezoek duurt een uur en bestaat uit onder andere een Sinterklaasbingo, een verhaal van de verhalenpiet en natuurlijk een ontmoeting met Sinterklaas.

Voor meer informatie of aanvragen kunnen belangstellenden contact opnemen met Marloes Lemmers via mail m.lemmers@hotmail.nl. Het is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk voor anderen om het Pietenhuis te bezoeken. Stichting Sint: “We houden de regels en maatregelen in de bestrijding van het coronavirus continue in de gaten. De genoemde activiteiten kunnen alleen door gaan als dat kan en mag op grond van de regels en maatregelen die dan gelden.”

Comments are closed.