+100%-
Menu
Agnietenhof Tiel

Start kaartverkoop seizoen 2021/2022 Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel

Vanaf september is het weer genieten van alles wat kunst en cultuur te bieden heeft in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Bijna 200 voorstellingen zijn komend theaterseizoen te zien in cultuurstad Tiel: van gevestigde namen tot aanstormend talent en van grote musicals tot kleine parels. Op zaterdag 4 september om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Vrienden van de Agnietenhof mogen een week eerder bestellen, vanaf zaterdag 28 augustus om 10.00 uur.

Topmuzikanten, grote cabaretiers, bekende jeugdfiguren en grande dames en heren uit het theatervak, allemaal kunnen ze niet wachten om weer het toneel op te gaan. Zo spelen onder meer 3JS, Rowwen Hèze, Nick & Simon, Dana Winner en OG3NE een theaterconcert en zijn cabaretiers als Javier Guzman, Daniël Arends, Martijn Koning, Theo Maassen, Tineke Schouten, Nesim el Ahmadi, Lenette van Dongen en Marc-Marie Huijbregts te zien met een nieuwe voorstelling.

Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de voorstellingen van Alex Klaasen, Jon van Eerd, Simone Kleinsma, Theater Rotterdam en prima ballerina Igone de Jongh. Voor de jongere bezoekers komen onder anderen Nijntje, Jokie & Jet, Freek Vonk en Checkpoint Theater naar de Agnietenhof.

Start van de kaartverkoop

Vrienden van de Agnietenhof kunnen vanaf zaterdag 28 augustus om 10.00 uur kaarten bestellen tijdens de Vriendenverkoop. Benieuwd naar alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap? Kijk op www.agnietenhof.nl/vriend. Op zaterdag 4 september om 10.00 uur start de kaartverkoop van iedereen.

Het complete programma is te zien op www.agnietenhof.nl. Voor een aantal voorstellingen zijn op dit moment al kaarten verkrijgbaar: Fred van Leer, Wende Snijders, VanVelzen, Titanic de musical, The Sound of Music en Rocky Horror Show.

Publicatie: 24 augustus 2021

Comments are closed.