+100%-
Menu
Fruitcorso Tiel

Omcirkel zondag 3 april 2022 in je agenda. Dan presenteren de corsoclubs hun ontwerpen op de Varkensmarkt. Gratis toegang!

🥳 Het jubileumjaar gaat van start! 🥳
In 2022 is het drie jaar geleden dat de laatste editie van het Fruitcorso plaats kon vinden. Na deze corsoloze periode is er weer iets om naar uit te kijken: de Betuwse Oogstweek, waar het Fruitcorso onderdeel van is, staat voor de deur. Van 9 tot en met 19 september tonen we al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. Op zondagmiddag 3 april wordt het startschot gegeven voor dit jubileumjaar.
Het officiële openingsmoment van het corsojaar is voor de vele corsoliefhebbers een bijzonder moment. Alle clubs en legploegen presenteren de ontwerpen waarmee zij in september hoog willen scoren.“Voorheen werd deze avond gehouden in de Agnietenhof, maar dit jaar trekken we naar de Varkensmarkt”. vertelt Martijn van Eck, woordvoerder van het Fruitcorso. “We willen zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van al dat moois dat er staat te gebeuren tijdens de oogstweek. Vandaar dat we het rode pluche achter ons laten en de binnenstad opzoeken tijdens Tiel Pakt Uit.”
Van 12.00 tot 17.00 uur tonen de clubs hun ontwerp in één van de vele kramen die opgesteld staan in de binnenstad. Om 13.00 uur zal er een officieel startmoment zijn, waarna er volop gestemd kan worden voor de poll. Hiermee geven de bezoekers aan welke wagen er, volgens hen, met het ‘Lof van de jury’ vandoor gaat.
Meer weten: www.fruitcorso.nl
Foto: Jan Bouwhuis
Comments are closed.