fbpx
+100%-
Menu
Stippel je eigen wandelroute uit

STIPPEL JE EIGEN WANDELROUTE UIT EN WIN EEN PAAR SPORTIEVE WANDELSCHOENEN.

Trek die wandelschoenen aan en ga op pad. Stippel je eigen wandelroute uit met begin- en eindpunt in Tiel. Deze route mag maximaal 10 km zijn. Laat je inspireren door de thema-wandelroutes op de website UitinTiel.nl. Gebruik maximaal 100 woorden om jouw favoriete route te beschrijven (mag ook in dichtvorm).

De Facebook-winactie loopt van 15 december 2020 t/m 15 januari 2021. De uitreiking zal plaatsvinden in februari 2021. Een voorbeeld van de te winnen wandelschoenen zijn te bezichtigen in de winkel van Sporthuis Tiel, Voorstad 4.

Wat is er leuker om op je sportieve wandelschoenen door Tiel en de Betuwe te wandelen, over de dijken, door de uiterwaarden en de bossen. Ga naar onze Facebookpagina, beschrijf daar jouw eigen wandelroute en win!

Voor meer informatie: Stippel je eigen wandelroute uit.

Wandelfit Sportief wandelen
Wil je de strijd aangaan tegen de negatieve corona stress en positieve energie opdoen bij een gezellige wandelgroep in Tiel, neem contact op met Atletiek- en wandelsportvereniging Astylos. Elke maandag- en woensdagavond zijn er wandeltochten onder begeleiding. Voor meer informatie kijk op www.astylos.nl of stuur een email naar: info@astylos.nl

Bij het wandelen verzoeken wij u dringend om de RIVM maatregelen in acht te nemen (met maximaal twee volwassen personen op anderhalve meter afstand, schud geen handen, vermijd drukte, etc). ). Voor de meest actuele informatie en advies raden we u aan de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te raadplegen: www.rivm.nl

Comments are closed.