fbpx
+100%-
Menu
Agnietenhof Tiel

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari 2022 klinkt in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof muziek van countryband The Dashboard Danglers en zorgt Släpstick voor amusement van het hoogste niveau. De Tielse schouwburg kijkt uit naar dit weekend vol muziek.

Countryliefhebbers worden door The Dashboard Danglers in de watten gelegd. Jaco van der Steen richtte na jaren spelen met de Dutch Eagles een nieuwe band op: The Dashboard Danglers. Samen met andere rasartiesten zet hij de perfecte countryfeel neer. Met gouden hits van onder meer Dolly Parton, John Denver en Linda Ronstadt wordt dit een herkenbare muzikale reis.

Amusement op wereldniveau

De vijf rasmuzikanten van Släpstick – de naam zegt het al – brengen hilarische slapstick op wereldniveau. In The Roaring Twenties wordt het publiek verrast met verrassende fysieke humor en bloedstollende sketches. Niets kan deze jubileumvoorstelling in de weg staan! Zelfs die wankele tafelpoten, het instortende orgel en de losse boutjes in de kroonluchter niet.

Swingende avond met muziek van de Bee Gees

Een week later komt Legendary Albums Live met muziek van de Bee Gees. Naast het steengoede album Main Course klinken nummers als Saturday Night Fever, Spicks and Specks, Nights on Broadway en Massachusetts. Een muzikale avond vol nostalgie, met als afsluiter de hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40-jarige album Guilty.

Beperkt aantal kaarten, bestel op tijd

Bekijk het meest recente theater- en filmprogramma op www.agnietenhof.nl. Het aantal kaarten is nog beperkt, dus bestel deze alvast online via de website, telefonisch via 0344 637 500 of aan de kassa van de Agnietenhof. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN).

Foto: The Dashboard Danglers spelen ‘Take Me Home’ in Agnietenhof Tiel.
Fotograaf: Bullet-Ray Photography

Comments are closed.