+100%-
Menu

Kilke van Buren Thuis in AgnietenhofSchouwburg & Filmtheater Agnietenhof mist zijn trouwe bezoekers. Om theaterliefhebbers toch te laten genieten van voorstellingen presenteert de schouwburg samen met artiesten uit Tiel en de regio ‘Thuis met Agnietenhof’: een serie online afleveringen van optredens in de vertrouwde Rabozaal. Onder meer zanger Frans Duijts en gitarist Rob Orlemans staan op het toneel.

Rachel van der Schaaf, manager marketing van de schouwburg: “Als theater wil je mensen bij elkaar brengen en dat gaat in deze tijd helaas niet. We missen onze bezoekers en artiesten en met deze online serie bieden we lokale artiesten het podium dat ze verdienen en de bezoekers fijne voorstellingen.” Tot eind mei verschijnen er op dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur nieuwe afleveringen met onder meer zanger Frans Duijts, gitarist Rob Orlemans, actrice en zangeres Kilke van Buren en musicalster Marleen van der Loo.

Eerste aflevering met Tielse stadsdichter Sven Ariaans

Op vrijdag 17 april om 19.30 uur is de eerste aflevering te zien, waarin Tielse stadsdichter Sven Ariaans aftrapt met een prachtige voordracht, gevolgd door een optreden van danseressen Eszra Schoonheim (docente Zinder Educatie) en Naomi den Breejen.

De video’s zijn te bekijken via het YouTube- en Facebookkanaal van de Agnietenhof en natuurlijk op www.agnietenhof.nl.

Een hart onder de riem
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is nog minimaal tot en met 31 mei 2020 gesloten en steekt met ‘Thuis met Agnietenhof’ de artiesten én bezoekers een hart onder de riem. Eerder werd ook familiemusical ‘De Nacht van Flipje’ al uitgezonden bij TV Gelderland. De voorstelling die speciaal voor het 50-jarig jubileum van de Agnietenhof werd gemaakt is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van de schouwburg.

Op de foto: actrice en zangeres Kilke van Buren. Ook zij is te zien in Thuis met Agnietenhof.

Foto: Richard Brusse

Comments are closed.