+100%-
Menu
Betuwse Oogstweek 2024

Ticketverkoop Fruitcorso 2024 van start

De regio is klaar voor de 62e editie van het Fruitcorso. Met de start van de ticketverkoop is de voorpret daadwerkelijk losgebarsten. Zowel de toegangs- als de tribunetickets voor het middagcorso als Fruitcorso by Night zijn vanaf nu verkrijgbaar. Bij beide optochten ligt de presentatie in de vertrouwde handen van tv-presentator Jochem van Gelder en Martijn van Eck. Ook is de inschrijving geopend voor het Kindercorso en de Streekproductenmarkt. Naast de reguliere dagentree voor het parcours als de tentoonstelling is er dit jaar ook een tribune tijdens de corso-optochten. Op het Taluud verschijnt een grote tribune waar Jochem van Gelder de gehele dag de presentatie verzorgt. Al zittend in alle rust genieten van wat er voorbijtrekt? Deze tribune biedt het allemaal.

Kindercorso
Naast de start van de ticketverkoop is de inschrijving voor het Kindercorso gestart. De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich via de website opgeven. Ook dit jaar zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Ieder jaar vormen de deelnemertjes tijdens het middagcorso een kleurrijk en aandoenlijk geheel.

Streekproductenmarkt
Het Fruitcorso vormt meer en meer het decor van streekproducten. Zo kunnen bezoekers tijdens de Betuwse Oogstweek op meerdere momenten kennismaken met de smaken van de regio Rivierenland. Tijdens deze markten tonen streekproducenten en leveranciers van streekproducten al het lekkers en moois dat zij te bieden hebben. Zowel tijdens Appeltjesdag op 15 september als op corsozondag, 22 september, vormt het Kalverbos de plek om de smaakpupillen te prikkelen. Belangstellende standhouders kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op fruitcorso.nl/nl/bezoek/streekproductenmarkt. Hier vinden zij ook alle informatie omtrent tijden, mogelijkheden en prijzen. Ondanks de grotere opzet is het aantal kramen gelimiteerd. Vol = vol.

Meer weten over alle ticketmogelijkheden? Of wil je deelnemen aan het Kindercorso of de Streekproductenmarkt? Bekijk de uitgebreide informatie op fruitcorso.nl

Foto: Jan Bouwhuis

Comments are closed.