fbpx
+100%-
Menu
Tiel in Coronatijd
Tiel in Coronatijd

Twee bijzondere fototentoonstellingen en een fotoboek

Tiel in Coronatijd

Vanaf half maart kunt u twee bijzondere, gratis fototentoonstellingen bekijken. Ze gaan over Tiel in coronatijd. De tentoonstellingen zijn in Zinder en in het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). De exposities zijn, samen met een prachtig fotoboek, een initiatief van gemeente Tiel.

Waarom dit initiatief?
De coronaperiode had een grote invloed op ons allemaal. De foto-exposities en het fotoboek geven een bijzonder tijdsbeeld hoe we deze jaren alleen en met elkaar in Tiel hebben beleefd. Dit kan voor herkenbaarheid, troost en verbinding zorgen.

Fototentoonstellingen

  • In Zinder Expo ziet u een selectie van het werk van de landelijk bekende Tielse fotograaf Raphaël Drent.
  • Het RAR staat in het teken van publieksinzendingen. U ziet foto’s en leest verhalen van (amateur)fotografen, inwoners, ondernemers, clubs en vele anderen.

Fotoboek
Er is ook een speciaal fotoboek met meer dan 130 foto’s van Raphaël Drent en interviews door Tessa Ariaans met Tielenaren: inwoners, zorgmedewerkers, winkeliers, horeca- en sportondernemers, mensen uit de culturele sector en meer. Wij maken een reis in beelden van bijna twee jaar. Het boek is vanaf 11 maart te koop in Zinder en bij boekhandel Arentsen in Tiel.

Locaties en openingstijden

Zinder Expo: 11 maart t/m 15 april 2023
Maandag: 13.00 – 22.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 22.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Adres: Rechtbankstraat 1 in Tiel

RAR: 14 maart t/m 14 april 2023
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur
Adres: J.S. de Jongplein 3 in Tiel

Comments are closed.