+100%-
Menu
Tiel pakt Uit

Tiel Pakt Uit

Na alle feestelijke festiviteiten in september, gaan we het eerste weekend van oktober door met Tiel Pakt Uit in de binnenstad. Dit jaar start de Tielse Najaarskermis ook op zaterdag 30 september 2023, dus maken we er in de stad een kermisfeestje van!

Het eerste weekend van oktober staat al jarenlang in het teken van Tiel Pakt Uit! Leuke aanbiedingen vanuit de ondernemers, muziek en kinderactiviteiten in de winkelstraten.

Op zondagmiddag 1 oktober verzorgt Circus Op de Utrechtse Heuvelrug een indrukwekkende circusparade door de stad en tussendoor kan iedereen die dat leuk vindt diverse circuskunsten uitproberen bij het uitprobeercircus op de Groenmarkt. Bovendien rijdt er een gezellig treintje door de stad die zorgt voor de verbinding tussen de kermis en de binnenstad. Stap gezellig in en rijd een stukje mee!

Parkeren is tijdens Tiel Pakt Uit gratis (m.u.v. plaatsen voor vergunninghouders). Meer info op www.winkelenintiel.nl.

Tielse Najaarskermis

Van 30 september t/m 8 oktober staat de Tielse Najaarskermis op de Waalkade. De kermis is dagelijks geopend tot 23:00 uur en op maandag en dinsdag gesloten.

Smartlappenfestival

De feestweek wordt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober afgesloten met het Smartlappenfestival op de Groenmarkt. Op zaterdag staan ruim 20 gezellige koren in de stad te zingen en op zondag treden bekende volkszanger als Jannes, Corry Konings en Django Wagner op. Kijk voor meer info op www.smartlappenfestivaltiel.nl

 

Comments are closed.