fbpx
+100%-
Menu
Tie Tip Top

Help ook mee om Tiel schoon te maken. Samen zamelen we zwerfafval in. Het levert niet alleen een schone stad op, maar óók een gevulde Flippas! Kom op 27 maart 2021 om 10.00 uur naar de Waalkade.

Stichting Tiel Tip Top roept alle inwoners van de gemeente Tiel op om mee te doen tijdens de Tielse Opschoondagen. We hebben onze straten vervuild zien raken met mondkapjes en ander zwerfafval. Nu gaan we er samen voor zorgen dat onze stad en dorpen er weer tiptop bij komen te liggen. Maak daarom tijdens de Landelijke Opschoondag (zaterdag 20 maart) en de dagen erop een opruim-ommetje door je eigen buurt.
Heb je zelf geen handschoenen of vuilniszakken? Geen enkel probleem, want Tiel Tip Top deelt opruimpakketjes uit. Stuur ons een berichtje via onze website en we zorgen ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent!
Om van je afval af te komen kun je op 27 maart tussen 13-16uur op de Waalkade terecht. Daar verzorgen wij in samenwerking met Ondernemersvereniging Hart van Tiel en Gemeente Tiel een coronaproof inleverpunt voor verzameld zwerfafval. Elke zak zwerfafval levert je deze dag ook een extraatje op, want opruimers worden beloond met 150 Flippas-punten (€1,50)! Wees er snel bij, want we hebben budget voor maar liefst 1000 zakken!
Meer informatie: Facebook.com/TielTipTop
Comments are closed.