fbpx
+100%-
Menu

Musicalklassieker ‘The Sound of Music’ is terug in Tiel! De voorstelling voor jong en oud is van woensdag 17 t/m zondag 21 november te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. De sterrencast bestaat uit veel grote namen en ook de Tielse Kilke van Buren heeft een mooie rol.

Naast grote namen als Nandi van Beurden (Maria), Francis van Broekhuizen (Moeder Overste) en William Spaaij (Max Detweiler) staat Kilke John, beter bekend als Kilke van Buren, op het toneel. Zij speelt de rol van zuster Margaretha en neemt af en toe de rol van Moeder Overste en de Barones over. Kilke was eerder te zien in de serie Thuis met Agnietenhof, maar speelt ook veel internationale voorstellingen. Extra bijzonder dus dat zij weer terugkeert op de Tielse planken.

Hartverwarmende musical over familie Von Trapp

Een nostalgisch avontuur dat vrijwel iedereen kent. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Meer informatie & tickets

‘The Sound of Music’ is te zien van woensdag 17 t/m zondag 21 november. De voorstelling is geschikt voor de hele familie en daarom ook op zaterdag- en zondagmiddag te zien. Meer informatie & tickets zijn te vinden op www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof (Sint Agnietenstraat 2, Tiel). Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN).

Comments are closed.