+100%-
Menu
Van der capellenlezing Tiel

Van der Capellenlezing 7 november 2023

Charles Groenhuijsen in gesprek met hoogleraar en schrijver Wim Voermans en burgemeester Beenakker over 'Democratie'. En wie is #JDCP en waarom hoor je die als Tielenaar te kennen?

De Van der Capellenlezing wordt dit jaar in de vorm van een interview gebracht. De interviewer/presentator is de bekende journalist en presentator Charles Groenhuijsen. De hoofdspreker is Prof.Dr. Wim Voermans, de bekende hoogleraar staats- en bestuursrecht uit Leiden.

In het tweede blok van de avond schuift dan een lokaal panel aan bestaande uit burgemeester Hans Beenakker en een lid van het Model European Parlement.
Na afloop is er een borrel.

De lezing vindt plaats op dinsdag 7 november, 20.00 uur in Zinder en kan zowel fysiek als online worden bijgewoond. Voor leden van de bibliotheek en ook voor leden van de Oudheidkamer is de lezing gratis. Niet-leden betalen € 5,--

U dient zich online aan te melden. Dat kan via deze link van bibliotheek Rivierenland in Tiel. Onderaan de aanmeldpagina kunt u uw keuze aangeven via "Leden ticket zaal" of "Livestream leden".

Comments are closed.