+100%-
Menu
Kerstversiering Tiel

Op zaterdag 3 december 2022 heeft ondernemersvereniging Hart van Tiel in samenwerking met Stichting Vierstromenland tien sfeervol verlichte kerstbomen in de stadsgracht geplaatst. Deze drijvende bomen sieren de hele maand december de stadsentree vanaf het Hoogeinde. Samen met de 150 kerstbomen die eerder al in de stad zijn geplaatst, zorgt dit voor een gezellige kerstsfeer tijdens het doen van de kerstinkopen.

“Het idee van deze drijvende kerstbomen is vorig jaar ontstaan, toen we hierover werden getipt door Jean-Paul Opperman van het Creatief Platform. Echter is het project toen door de lockdown op on hold gezet. We zijn erg blij dat de drijvende kerstbomen dit jaar wel geplaatst konden worden. Het zal zeker bijdragen aan de kerstsfeer die we in Kerststad Tiel willen creëren”, aldus Rose van den Berg, eventmanager van Hart van Tiel.

Sfeer- en streekmarkt in Kerststad Tiel
Op koopzondag 18 december 2022 organiseert de vereniging een sfeer-en streekmarkt in de stad. Ruim 50 kramen verdeeld over de Varkensmarkt en het Plein, met o.a. kerstkoren, een levende kerststal, arrenslee, de Kerstman en een wensboom. Kortom, een gezellige en sfeervolle middag in de binnenstad van Tiel.

Foto: Tielse.nl
Comments are closed.