+100%-
Menu
Agnietenhof

Vier de herfstvakantie in het culturele hart van Tiel. 

Van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober 2021 is het herfstvakantie in Tiel! Dat betekent extra veel culturele activiteiten in zowel Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof als cultuurgebouw Zinder. Er is voor jong en oud van alles te zien en te beleven. Van voorstellingen en workshops tot films en een clubavond.

Workshops keramiek voor kinderen en volwassenen

Op dinsdag 19 oktober van 10.30 tot 12.30 uur komen volwassenen helemaal tot rust tijdens de workshop Porselein Schilderen. Deelnemers ontwerpen een serviesprint en schilderen die vervolgens op een bord, een vaasje of een mooie kom.

Kinderen (9-14 jaar) kunnen juist in de middag aan de slag. Van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Zinder Educatie de workshop Potten draaien. Het wordt een kliederboel, waarin kinderen leren centreren, draaien en eenvoudig decoreren. Trek dus kleding aan die nat en vies mag worden.

Een uitje naar het theater

Vanuit een luie stoel kijken naar de mooiste voorstellingen en films kan in de Agnietenhof. Zo wordt er een ode gegeven aan Ramses Shaffy door Niels van der Gulik, komt cabaretier René van Meurs naar de Rabozaal en kunnen vissers hun hart ophalen bij Marco Kraal met de show ‘VIS!’. Toneelliefhebbers zijn welkom bij Toneelgroep Maastricht en Dorona Alberti (bekend van Gare du Nord) speelt een theaterconcert met muziek uit de films van James Bond.

Liever met (klein)kinderen naar de schouwburg? ‘Checkpoint Theater’ (8-99 jr) is terug in Tiel met allerlei te gekke experimenten en in de Kleine Zaal is ‘De Hond die licht gaf’ (6+) te zien van Kim van Zeben & Muziektheater MaxTak.

Welcome Back Party: dance classics

Om te vieren dat de clubavonden weer mogen plaatsvinden organiseert Zinder Podium de Welcome Back Party op vrijdag 22 oktober. De fijnste dance classics van toen en nu komen voorbij, dus trek de dansschoenen maar uit de kast, want het wordt een groot feest.

Meer info & tickets

Meer informatie & inschrijven voor de activiteiten van Zinder Educatie en Zinder Podium kan via www.zinder.nl. Kaarten voor voorstellingen en films van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof zijn te vinden op www.agnietenhof.nl. Telefonisch reserveren (0344 673 500) of aan de kassa/balie is ook mogelijk. Let op: voor het bezoek aan voorstellingen, films en clubavonden is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Comments are closed.