fbpx
+100%-
Menu
fiets- en voetvaren in de Betuwe

Voetveerpontjes weer dagelijks in de vaart

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 17 juni 2023 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Volgens het vaarschema wordt er dagelijks gevaren tot en met 10 september. Het seizoen wordt afgesloten met de laatste drie weekenden in september. Laatste vaardag 1 oktober 2023. Er wordt gevaren van 10.00 – 18.00 uur*). De Liniepont vaart tot 17.15 uur*). *)Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.

Op alle voetveren van Uit®waarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op www.uiterwaarde.nl of T 0344 22 88 00. Volg ons ook via FB (voetveer uiterwaarde) en Twitter (voetveer) voor de laatste nieuwsberichten.

Let op: het fiets- en voetveer Tiel-Wamel vaart het hele jaar door en heeft ook ruimere vaartijden. Voor meer informatie over dit veer: Uitintiel.nl/pontjes-veerdiensten/

Comments are closed.