+100%-
Menu
Sfeerverlichting binnenstad Tiel

Voorkom drukte door inkopen feestdagen eerder te doen. Om het bezoeken van de binnenstad veilig te houden, roept Ondernemersvereniging Hart van Tiel inwoners van Tiel en omstreken op om nu alvast de inkopen voor de feestdagen te komen doen. Op die manier spreiden we het bezoek aan de binnenstad en voorkomen we te drukke winkelstraten in december.

Vanaf het begin van de coronacrisis doet de ondernemersvereniging, in samenwerking met de gemeente, er alles aan om de binnenstad veilig te houden. Zo staan er voetstappen op de straat, die het rechtslopen moeten stimuleren. Ook staan in de smalle Waterstraat meerdere houten Flipjes die de bezoekersstroming begeleiden. Daarnaast hebben alle ondernemers in de winkels de nodige coronamaatregelen getroffen, het bezoeken van de Tielse binnenstad is hierdoor veilig.

Om het ook in de drukke decembermaand veilig te houden, doet de ondernemersvereniging deze oproep. Uiteraard hopen we dat iedereen de Sinterkaas- en Kerstaankopen lokaal doet, op die manier worden de Tielse ondernemers gesteund en behouden we onze mooie binnenstad.

Voor meer informatie: www.winkelenintiel.nl

Foto: Jan Bouwhuis

Comments are closed.