+100%-
Menu
wandelen in de betuwe

Wandelen lijkt de nieuwe trend nu het land zucht onder de beperkingen van de tweede corona-golf. Samen gezond de Corona 2021 beginnen en nu al aan de corona kilo's werken. Wandelen helpt, niet alleen tegen spanning maar eigenlijk tegen alles. Daar heb je geen ingewikkelde onderzoeken voor nodig. Iedereen kan dat op zijn Betuwse klompen aanvoelen hoe goed het voor je is om bij atletiek- en wandelsportvereniging Astylos te wandelen.

Ga je in de avonduren, bij een gezellige wandelgroep wandelen, dan raak je een heleboel stress kwijt. Trainer André durf zelfs te stellen dat wandelen helpt tegen corona. Als je wilt voorkomen dat mensen ziek worden, moet je beginnen bij de bron, goed in je vel. De trainers horen dat de mensen blij zijn om na een lange dag thuiswerken er even uit te kunnen. Onze wandelvereniging is vooral ook gezellig, je leert er nieuwe mensen kennen, je loopt je hoofd leeg van dingen die je kwijt wil, of je klets gezellig, het is bij ons ontstressen en toch aan je conditie werken.

De wandelvereniging Wandlfit sluit aan bij de grote behoefte, corona wandelaars die er nu zijn, maar dan wel onder deskundige leiding. Lopen met goede adviezen en vooral binnen de veilige coranaregels toch aan je conditie werken. gewoon de dagelijkse spanningen vergeten en heerlijk buiten lopen. Wat voor weer het ook is, je voelt je gezonder fijner als je na een heerlijke wandeltocht of het nu met regen sneeuw wind of zon is je voelt je gewoon herboren thuis komen. Daar kan geen medicijn tegen op, de positieve wandelgroep geeft je deze energie.

Astylos biedt een laag jaarlidmaatschap zodat je voor € 6,25 per maand mooie wandeltochten kan lopen. Veilig in de avonduren wandelen, niet alleen de donkere straten in. De trainer maakt een route voor diverse verschillende snelheden, waarbij de snellere wandelaar de maar ook de rustige wandelaar via lusjes bij elkaar in de buurt blijft. Je bent lid van de wandelbond met een mooi blad en kortingen tijdens tochten.

Ga met ons de strijd aan tegen de negatieve corona stress en doe positieve energie op bij onze gezellige wandelgroep, sluit je aan, elke maandag en woensdagavond starten wij om 19.28 uur bij Astylos Prederikbroederweg 10 te Tiel. Voor meer informatie, stuur een email naar: info@astylos.nl

Bron: De Zakengids

Comments are closed.