fbpx
+100%-
Menu
Filmtheater Agnietenhof

Het mag weer: naar de film. Eindelijk is het moment daar: de deuren van Filmtheater Agnietenhof gaan open. Vanaf zaterdag 5 juni 2021 zijn bezoekers weer van harte welkom in de Kleine Zaal en worden er zowel ’s ochtends als ’s avonds mooie films gedraaid voor een klein publiek.

Na een maandenlange lockdown is de Agnietenhof er meer dan klaar voor. De rode loper ligt uit, de drankjes staan koud en het witte doek is afgestoft. De komende weken zijn er van donderdag tot en met zondag films te zien, zoals Nomadland, De Oost, The Singing Club en De slag om de Schelde. Voorafgaand aan de film is de bar geopend en kunnen bezoekers de avond starten met een drankje in de foyer.

Veiligheid staat voorop

Net als vorige zomer is de Tielse schouwburg wederom een veilige haven. Ook de filmbezoekers waren destijds erg tevreden: “Jullie hebben het fantastisch voor elkaar” en “Het was top geregeld, medewerkers goed bezig en supervriendelijk zoals altijd”. Ook dit keer worden er mondkapjes gedragen als iemand zich door het pand beweegt en geldt natuurlijk de 1,5 meter afstand. Testen voorafgaand aan de film is niet nodig.

Beperkt aantal plaatsen

In de Kleine Zaal van de Agnietenhof kunnen ongeveer veertig personen op een veilige afstand van elkaar van de film genieten. Verzekerd zijn van een plaats? Bekijk dan het programma en bestel kaarten via www.agnietenhof.nl. Vanwege het beperkt aantal plaatsen worden theatervoorstellingen op dit moment nog niet gespeeld.

Nomadland
Onder meer de film Nomadland is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Agnietenhof.

Foto credits: The Walt Disney Company

 

Comments are closed.