+100%-
Menu

Winkelen

Tiel is hèt winkelhart van de Betuwe. Zo’n 180.000 bezoekers komen elke week naar Tiel om te shoppen, een terrasje te pakken, een wandeling te
maken, een hapje te eten of een avondje uit te gaan. De Tielse binnenstad is compact, autovrij en prettig overzichtelijk, maar vooral gezellig en sfeervol. Waar je ook parkeert, het centrum is altijd direct in de buurt. Tiel heeft een uitstekend winkelaanbod.

Bovendien telt de stad enkele horecapleinen en gezellige markten. Dat alles op loopafstand en gelegen in een fraai decor van historische gevels, met elk hun eigen boeiende verhaal. De binnenstad van Tiel is een bezoek meer dan waard! De Waterstraat is de hoofdwinkelstraat. Daar zijn alle bekende ketens en merken te vinden. Ook in de Voorstad kom je prominente winkels tegen. De Weerstraat is een gezellig smal straatje met bijzondere, kleinschalige winkels.

Groenmarkt

Op de Groenmarkt, midden in de binnenstad, staat het standbeeld van het populaire Fruitbaasje Flipje. Natuurlijk levert dat een uniek fotomoment op. Iets verderop bij het Hoogeinde staan de vrienden van Flipje. Ook kuntu de Flipjestriproute volgen, een stadswandeling die bezoekers in stripvorm kennis laat maken met de geschiedenis van de stad.

Meer weten over onze mooie binnenstad: www.winkelenintiel.nl

winkelen in Tiel