fbpx
+100%-
Menu

Wijkwinkelcentra

Naast de winkels in de Tielse binnenstad, kent Tiel nog een aantal winkelcentra in de wijken.

Winkelcentrum 'Passewaaij'

Midden in de uitbreidingswijk 'Passewaaij' ligt het gelijknamige winkelcentrum aan de Kamperfoelie. Met onder meer een supermarkt (Albert Heijn), groenteboer, slager, dierenspeciaalzaak, en enkele andere winkels biedt dit centrum een compleet pakket voor de dagelijkse boodschappen.

Winkelcentrum 'Westlede'

Winkelcentrum 'Westlede' ligt aan de Nieuwe Tielseweg, één van de belangrijkste toegangswegen van Tiel. Een belangrijke trekker van dit buurtwinkelcentrum zijn de supermarkt Jumbo en supermarkt Aldi. Naast winkels voor dagelijkse boodschappen zijn er onder meer een boekhandel, bloemenwinkel, drogisterij, en een dierenspeciaalzaak te vinden.

Winkelcentrum 'Binnenheuvel'

Winkelcentrum 'Binnenheuvel' ligt aan de gelijknamige weg. Vanuit de parkeergarage in de Binnenheuvel zijn een grote Jumbo-supermarkt en een Lidl-vestiging bereikbaar.

Winkelcentrum 'Rauwenhof'

Winkelcentrum Rauwenhof ligt aan de Wilhelmina Druckerstraat in de wijk Rauwenhof. Met onder meer zijn Coop Supermarkt heeft dit winkelcentrum vooral een functie voor de wijken Rauwenhof en Drumpt.

Winkelvoorziening in Kapel-Avezaath en Wadenoijen

Voor de dagelijkse boodschappen is er een buurtsupermarkt aan het Moleneind voor de bewoners van de dorpen Kapel-Avezaath en Wadenoijen. Aan de Lingedijk 7a in Wadenoijen is een tuincentrum gevestigd.