+100%-
Menu
Zangfietspad Tiel

Winnaar Hippe Oma Fiets bekend

‘Oh wauw met deze mooie fiets zal ik hard zingend over het zang fietspad rijden , terwijl ik geniet van het uitzicht over de Waal. Mijn fiets parkeren bij het prachtige Zinder en daar genieten van een lekkere lunch. Daarna fiets ik door naar mijn werk waar ik lachend binnen kom omdat mijn fiets zo heerlijk rijdt en ik daarmee superblij ben ! Wanneer ik vrij ben fiets ik nog even door om alle mooie plekjes in en rondom Tiel te ontdekken, want Tiel heeft zoveel moois”.

Met deze ‘post’ op Facebook won Evelien Wijngaarden uit Tiel de winactie van de ‘Hippe Oma fiets’, die Stadspromotie Tiel afgelopen zomermaanden had uitgeschreven. De actie kwam op Facebook onder de aandacht bij meer dan 10.000 mensen. Uiteindelijk kwamen tientallen inzendingen binnen op deze  ludieke actie van Stadspromotie gemeente Tiel.

Evelien Wijngaarden was blij verrast. ‘Wat een leuke actie, ik heb nog nooit iets gewonnen. Nu ga ik echt hard zingend op mijn fiets door Tiel’. Zaterdag 3 oktober nam zij, samen met haar zoon Jochem, de fiets in ontvangst, uit handen van burgemeester Hans Beenakker.

De Hippe Oma fiets stond wekenlang te bewonderen in de hal van het Cultuurgebouw Zinder bij de Toeristische informatiebalie. De Facebook-winactie liep van 10 juli tot 15 september 2020.

Toelichting bij foto: winnares Evelien Wijngaarden neemt op het zangfietspad  aan de Waalstraat  in Tiel, de Hippe Oma fiets in ontvangst, uit handen van burgemeester Hans Beenakker.

Foto: Jan Bouwhuis

Comments are closed.